Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in analize obiska tega spletnega mesta. Več ...
Dovoli Zavrni
si | en
| PUM | Natura 2000 | Sklad dela | Podjetno Zasavje |
Podvine 36
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
tel.: + 386 (0)3 56 60 500
fax.: + 386 (0)3 56 60 510
Išči
ANKETA
V obdobju 2014-2020 Zasavje potrebuje predvsem vlaganja v
gospodarstvo
ljudi in znanje
prostor in okolje
POVEZAVE
PODROBNEJE

News

OBJAVLJEN JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE ZAČETNIH INVESTICIJ PODJETIJ IN USTVARJANJA NOVIH DELOVNIH MEST NA OBMOČJU OBČIN HRASTNIK, RADEČE IN TRBOVLJE ZA LETO 2016

Obveščamo vas, da je MGRT  objavilo javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij in ustvarjanja novih delovnih mest na območju občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje za leto 2016. Vsi potrebni podatki in navodila, ki bodo omogočil izdelavo popolne in pravilne vloge na javni razpis so navedeni v Razpisni dokumentaciji, ki bo od dne objave javnega razpisa dalje objavljena na spletni strani MGRT:

http://www.mgrt.gov.si/si/o_ministrstvu/kako_do_sredstev/javni_razpisi/?tx_t3javnirazpis_pi1[show_single]=1058

Prijavijo se lahko vsa podjetja, ki na problemskem območju poslujejo najmanj 18 mesecev in izpolnjujejo ostale razpisne pogoje.

Sofinanciranje investicij ima za cilj odpiranje novih delovnih mest na problemskem območju TRH. Za uspešno prijavo na razpis in dodatno informiranje prijaviteljev RCR Zagorje v sodelovanju z RRA Posavje in MGRT dne 22. 3. 2016 ob 10.30 uri organizira informativno delavnico za prijavitelje v  RCR podjetniškem inkubatorju v Hrastniku (vabilo v priponki).

Eno od meril za izbor je, da dodatne točke za zaposlovanje prejmejo prijavitelji, ki zaposlijo udeležence programa Podjetno v svet podjetništva na območju HRT. V priponki vam posredujemo seznam udeležencev PVSP HRT za leti 2015 in 2016 in naslov njihovih projektov.

V kolikor ste zainteresirani za zaposlitev katerega od udeležencev  PVSP HRT iz območja občin Trbovlje in Hrastnik, se obrnite na Regionalni center za razvoj, Podvine 36 Zagorje, Ida Smajlagić, tel. (03) 56 60 509 ali elektronski naslov ida.smajlagic@rcr-zasavje.si in info@rcr-zasavje.si . V soglasju  z udeležencem vam bo posredovala  kontakte in  izvedla potrebne postopke za realizacijo vašega predloga glede zaposlitve udeleženca.

Za vsa nadaljnja vprašanja se prosim obrnite na Ido Smajlagić.

Vabilo

Seznam udeležencev

Copyright © 2009 Regionalni center za razvoj d.o.o., vse pravice pridržane
Vsa vsebina je avtorsko zaščitena in se je ne sme distribuirati brez predhodnega dovoljenja.

Izdelava Spletni studio Inframe