Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in analize obiska tega spletnega mesta. Več ...
Dovoli Zavrni
si | en
| PUM | Natura 2000 | Sklad dela | Podjetno Zasavje |
Podvine 36
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
tel.: + 386 (0)3 56 60 500
fax.: + 386 (0)3 56 60 510
Išči
ANKETA
V obdobju 2014-2020 Zasavje potrebuje predvsem vlaganja v
gospodarstvo
ljudi in znanje
prostor in okolje
POVEZAVE
PODROBNEJE

Arhiv projektov

Drop in!

Glavni namen projekta Drop in! Je preprečevanje osipništva in povečevanje konkurenčnosti mladih pri vključevanju na trg dela.

Podjetno v svet podjetništva 2014

Namen operacije PVSP 2014 je izvajanje podjetniškega usposabljanja mladih visoko izobraženih brezposelnih oseb, ki spadajo med ranljive skupine na trgu dela. Operacija se izvaja na območju dvanajstih statističnih regij v Sloveniji in omogoča 360 udeležencem zaposlitev za določen čas štirih mesecev; v tem obdobju razvijajo svoje podjetniške ideje in se ob strokovnem vodstvu usposabljajo za njihovo realizacijo, hkrati pa krepijo konkurenčne sposobnosti za nastop na trgu dela.

Cilji operacije, ki jo v višini 85 odstotkov financira Evropska unija, je zaposlovanje mladih z višjo in visoko izobrazbo ter ustvarjanje novih delovnih mest v podjetništvu.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete: »Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti«, 1.2. prednostne usmeritve: »Usposabljanje in izobraževanje za konkurenčnost in zaposljivost«.Operacijo delno financira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Projektno učenje za mlajše odrasle, PUM Zasavje

Na Regionalnem centru za razvoj v sodelovanju z Ministrstvom za šolstvo in šport ter Evropskim socialnim skladom začenjamo izvajanje javno veljavnega izobraževalnega programa Projektno učenje za mlajše odrasle.

Sy_CULTour

Glavni namen projekta Sy_CULTour je izboljšanje upravljanja s kulturnimi vrednotami za pospešen gospodarski in družbeni razvoj na območju Jugovzhodne Evrope.Projektno učenje za mlajše odrasle, PUM Zasavje

Na Regionalnem centru za razvoj v sodelovanju z Ministrstvom za šolstvo in šport ter Evropskim socialnim skladom nadaljujemo z izvajanjem javno veljavnega izobraževalnega programa Projektno učenje za mlajše odrasle.

Podjetno v svet podjetništva

Operacija Podjetno v svet podjetništva je namenjena spodbujanju podjetništva med mlajšimi brezposelnimi z višjo ali visoko stopnjo izobrazbe ter spodbujanju odpiranja novih delovnih mest.

Vse teče v tri krasne

Projekt Vse teče v tri krasne je nadaljevanje uspešno končanega projekta Natura 2000 - turistične zanimivosti Zasavja.

ReSOURCE

Partnerji v projektu ReSOURCE raziskujejo in iščejo optimalne rešitve za možnosti, ki jih ponujajo opuščena rudarska območja. Sodelujoči bodo prepoznavali najboljše primere dobrih praks in iskali poti, kako izboljšati konkurenčnost in privlačnost nekdanjih rudarskih predelov.

Uspešni primeri izrabe sončne energije

Regionalni center za razvoj d.o.o. sodeluje kot partner v projektu Widening the Thermal Solar Energy Exploitation by the Successful Model (Wide the SEE by Succ Mod). Glavni cilj projekta je spodbuditi trg uporabe solarne energije za ogrevanje sanitarne vode v gospodinjstvih na območju JV Evrope, znotraj katerega obstajajo velike razlike glede na število instaliranih enot.

Svetovalnica za uspešen nastop na trgu dela

Svetovalnica za uspešen nastop na trgu dela je program Aktivne politike zaposlovanja, namenjen brezposelnim osebam kot pomoč pri aktivnem iskanju zaposlitve.
Copyright © 2009 Regionalni center za razvoj d.o.o., vse pravice pridržane
Vsa vsebina je avtorsko zaščitena in se je ne sme distribuirati brez predhodnega dovoljenja.

Izdelava Spletni studio Inframe