Mehka in lepa otroška oblačila iz nove kolekcije

Nova otroška oblačila, ki smo jih dobili za prodajo, so tako lepa, da jih prav ne morem dati iz rok. Če bi jih kupovala za svojega otroka, bi imela težko odločitev in bi zagotovo kupila vse. Seveda pa potem bankrotirala, in ko bi vse to prerasel, ne vem, kaj bi mu kupila. Tako so lepe barve in tkanina je tako mehka. In te tkanine imamo tudi kolekcije za odrasle in res je noro dober občutek na koži. Po moje se imajo otročki še bolj prijetno v tem, ker se kar zlije s kožo. Vsaj jaz se tako počutim, kadarkoli imam kakšno majico iz tega na sebi.   

Mehka in lepa otroška oblačila iz nove kolekcije

Ko sem zlagala otroška oblačila na polico, sem prav uživala in kar sproti sem fotografirala nova oblačila in jih objavljala na socialnih omrežjih. Tudi nekaterim strankam sem že vse poslala. Ampak samo tem, s katerimi smo v zelo dobrih odnosih. Druge bodo dobile zelo prijeten novičnik, ki ga bom sestavila jutri. Najraje bi ga že danes, ampak se mi zagotovo ne bo izšlo. Moram vse vnesti v program, da bo zaloga usklajena in potem vse zložiti na police. Polovico sem jih že uredila še enkrat toliko me pa čaka. 

Odzivi, ki jih imam preko sporočil in objav, so zelo dobri, tako, da mislim, da bo zagotovo tole prodajna uspešnica. Res so se naši dobavitelji potrudili z izdelavo nove kolekcije. Mnogo bolje kakor katerokoli leto prej in tudi prej so bile kolekcije zelo lepe. Letos so pa preseli izboljšavo tako visoko, da bi moral ta oblačila res imeti vsak otrok.