Soča rafting je bil zame in za prijatelje enkratna izkušnja

V svojem življenju sem se preizkusil že v mnogih športih in pa raznih adrenalinskih aktivnostih, tako da je vse že skoraj da nemogoče našteti, oziroma se jih spomniti. Zato pa sem se dobil s družbo prijateljev, ki so bili v isti situaciji kot jaz, ter smo skupaj začeli iskati kakšno aktivnost, ki je še nismo preizkusili, tako da bi se lahko nanjo skupaj odpravili. Njihovo ponudbo sem si ogledal tukaj.

Tako pa nam je Soča rafting vzel pozornost. Začeli smo malo bolj raziskovati, kaj sploh je Soča rafting, saj smo to prvič slišali. Nato pa so vse predstavitve zgledale zelo zanimive in razburljive, prav tako pa so bili vsi komentarji povezani s  Soča raftingom zelo pozitivni, kar je bil le še en velik plus. 

Tako pa smo se res odločili, da gremo preizkusiti Soča rafting, ter smo si rezervirali termin. Poleg tega pa smo tudi rezervirali en teden v Bovcu, tako da bomo lahko v bližini prespali, saj bi si tudi radi vzeli nekaj časa, da raziščemo Bovec, ki pa je tudi zelo lepa vasica, polna kakšnih dogodivščin in pa naravnih lepot, vrednih raziskovanja.

Soča rafting je bil zame in za prijatelje enkratna izkušnja

Sedaj pa smo res prispeli na prizorišče za Soča rafting, ter smo si najprej lahko ogledali ostale ekipe, ki so se spustile po Soči, ter je res zgledalo zabavno. Najprej pa smo dobili nekaj navodil, ter so nam pokazali, kako moramo veslati, ko se spustimo. Ker pa smo večinoma že imeli izkušnje z veslanjem, nismo rabili veliko vaje, ter smo se kar hitro lahko spustili.

Sama izkušnja pa je bila res razburljiva ter nepozabna. Zelo je bilo zabavno in pa adrenalinsko, saj je bila voda v Soči zelo razburkana, tako da nas je kar veliko premetavalo, kar pa je bil velik del zabave. Zato pa se bomo zagotovo še kdaj odpravili na Soča rafting in sicer že planiramo novo odpravo tja, da lahko ponovimo izkušnjo.